Bioenergoterapie Bucuresti – Terapii complementare

Purificarea campului energetic de "paraziti"

Bioenergoterapie Bucuresti – Terapii complementare

Bioenergia (Bioenergoterapie) este o terapie bazata pe forta campului energetic. Tratamentul cu bioenergie se realizeaza prin pase magnetice cu ajutorul mainilor, fara atingere. Magnetismul sau bioenergia este un fluid energetic de care dispun multi oameni, dar care nu-l utilizeaza, nu-l dezvolta, nu-l cunosc. Aceasta capacitate se poate dezvolta prin practicarea Reiki sau Yoga.

Cei mai multi oameni au probleme de sanatate in conditiile in care analizele efectuate in diverse laboratoare sunt perfecte – acesti oameni sufera de o dezordine energetica, cauzata de surmenaj, stres, alimentatie deficitara si ganduri negative.

IN CE CONSTA

Tratamentul cu bioenergie consta in curatirea campului energetic de “paraziti”, in purificarea la un anumit nivel, rezultatele neintarziind sa apara. Niciodata pacientii nu ar trebui sa renunte la un tratament medicamentos daca el exista…

BENEFICII

Fata de medicina clasica, bioenergia trateaza corpul ca un tot unitar. Starea de sanatate nu poate fi restabilita daca trupul nu se afla in echilibru cu spiritul, spun bioenergeticienii.

Din acest motiv, tratamentele medicamentoase nu functioneaza pe deplin, pentru ca omit reechilibrarea energetica. Cu ajutorul mainilor, bioenergeticianul atinge pacientul si, prin curatarea aurei (vibratii care invaluie corpul sub forma unui nor), se incearca o reorganizare a energiei personale.

ALTE INFORMATII

Aura energetica are mai multe straturi de energie subtila. Aura reprezinta invelisul corpului uman in plan subtil. Straturile aurei: corpul fizic care reprezinta miezul aurei, corpul eteric care este un strat de 5 aure in jurul corpului, corpul afectiv este stratul perceput in culori, corpul mental care este vizibil in jurul capului si a umerilor, corpul spiritual este stratul care face o persoana carismatica sau stralucitoare. Aura energetica este o retea de informatii.

Un bun bioenergetician va sti sa interpreteze ceea ce vede. Grupa 0: pete de culori inchise in aura simbolizeaza sentimente negative si ura; gauri in aura probleme de sanatate in zona indicata si traumatisme sufletesti mari, zone reci – probleme legate de magie, zone calde – organ inflamat. Aura energetica mai poate fi interpretata si dupa multitudinea de culori vizualizata. Rosu aprins = agresivitate, suparare, tendinte spre suicid ; Rosu pal = epuizare excesiva ; Galben inchis = tiranie, tendinte de posesivitate si gelozie ; Galben deschis = persoana evoluata spiritual cu sanatate foarte buna ; Albastru deschis = creativitate, logica, comunicare buna ; Albastru inchis = intelect deosebit ; Verde deschis = bunavointa, mila ; Verde inchis = persoana cu capacitati mari de a vindeca pe ceilalti ; Mov deschis = fantezie, evolutie spectaculoasa, boli de stomac ; Indigo = spiritualitate si putere ; Alb = curatenie spirituala deosebita ; Gri = tristete, depresie psihica, tendinte de suicid ; Negru = boli grave, moarte, atac magic . Aura noastra energetica sufera deteriorari majore daca ne alimentam necorespunzator, suntem inconjurati de multe aparate electrocasnice, daca gandim negativ si suntem dominati de ura, gelozie. Aura se poate imbunatati prin ridicarea nivelului
energetic cu ajutorul unui bioenergetician sau prin terapia cu cristale.

Chakrele reprezinta legatura dintre corpul fizic cu cel subtil. Pe corpul uman se gasesc 7 centri principali de energie, acestia fiind legatura aurei cu corpul dupa filosofia tibetana. Fiecare centru energetic este legat de un canal de energie. Cele 7 chakre sunt: chakra radacinii situata la baza, de culoare rosie ; Cristalul aferent: hematit, granat, rubin, jasp chakra sexuala situata la doua degete sub ombilic, de culoare portocalie ; Cristalul aferent: piatra lunii, carneol chakra plexului solar situata in dreptul stomacului de culoare galbena ; Cristalul aferent: citrin, chihlimbar, topaz, ochi de tigru chakra inimii situata in dreptul inimii, de culoare verde si roz ; Cristalul aferent: cuart roz, aventurin, jad, turmalina chakra gatului situata in golul de la gat, de culoare albastra ; Cristalul aferent: sodalit, acvamarin, turcoaz chakra fruntii, denumita si al 3-lea ochi, situat in mijlocul fruntii, de culoare mov ; Cristalul aferent: ametist, safir, lapis lazuli chakra coroanei situate in varful capului de culoare alba sau argintie ; Cristalul aferent: cristal de stanca, diamant.

Meridianele sunt canale de energie ce strabat corpul uman – ele aprovizioneaza organismul cu energie. Daca sunt infundate sau obstructionate apare boala. Boala isi are originea in aceste disfunctii. Disfunctiile sunt remediate prin acupunctura, presopunctura si moxo. Exista douasprezece meridiane principale asupra carora va actiona terapeutul pentru deblocarea energiei vitale. Traim inconjurati de energii. Pe cele benefice le putem folosi atunci cand spiritul si trupul isi pierd echilibrul, spun specialistii in bioenergie. Dincolo de efectul terapeutic (chimic) oferit de ceaiuri, tincturi etc., cercetatorii au constatat ca plantele au in jurul lor bioenergie.

Studiile arata ca cei care sunt supusi la efort prelungit se simt mai bine daca se odihnesc sub un copac, in comparatie cu cei care stau departe de natura. Mai mult, un studiu american mai arata ca 44 de pacienti s-au insanatosit mai repede de rani grave la maini dupa ce au fost supusi unui tratament cu bioenergie, in comparatie cu cei care au urmat doar tratamente conventionale.

Doar pentru simplul fapt ca nu avem un aparat care sa masoare bioenergia nu inseamna ca ea nu exista. Cei care o practica afirma ca, atunci cand suntem bolnavi, insanatosirea fizica nu este de-ajuns. Reechilibrarea energetica si cea vibrationala sunt cheia unui spirit intr-un trup cu adevarat sanatos.

Culoarea aurei sugereaza starea de sanatate sau personalitatea. Bioenergia nu are nicio legatura cu magia. Mecanismul ei poate fi explicat stiintific: bioenergia este o radiatie care ajuta sistemul limfatic (important in mentinerea imunitatii organismului) prin marirea presiunii si oxigenarii sangelui. Astfel, zonele cu probleme se regenereaza, iar infectiile sau tumorile se resorb mai usor in urma tratamentelor medicamentoase (acestea nu trebuie inlaturate daca dau rezultate), dar si a celor cu bioenergie.