Suflet armonios in trup sanatos!

MDA Terapii este un cabinet de medicina holistica, cu o abordare diferita cu scopul relinierii si aducerii in echilibru a mintii, trupului si sufletului.

Conceptul nostru pleaca de la principiul unicitatii individului, respectiv de la faptul ca nu exista boala ci om aflat in suferinta. Boala nu trebuie privita ca o experienta negativa sau ca o pedeapsa data de Dumnezeu pentru faptele noastre, ea este o modalitate unica de a experimenta transformarea noastra ca fiinte spirituale. Boala reprezinta un dezechilibru subtil, spiritual si energetic manifestat in dimensiunea corpului fizic. Cauza ei trebuie cautata in dimensiunile subtile ale existentei noastre, in alegerile si actiunile noastre. Suntem complet responsabili pentru ceea ce ni se intampla si suntem singurii capabili sa ne vindecam. Terapeutul reprezinta un ghid in calea catre vindecare, unica pentru fiecare dintre noi.

Sanatatea presupune nu doar lipsa unei boli, ci mai degraba un echilibru intre trup, suflet si minte. Avand in vedere ca stresul, sedentarismul sau alimentatia ne afecteaza din ce in ce mai des ritmul vietii, acest echilibru este unul tot mai dificil de obtinut si de pastrat in conditiile vietii de astazi. Medicina holistica a demonstrat in ultimii ani ca reprezinta un suport de incredere pentru tot mai multi oameni cu probleme cat se poate de diverse.

MDA Terapii – Echilibru pentru minte si suflet intr-un trup sanatos

Viziunea nostra are in centrul atentiei individul, persoana care este aflata in suferinta. Fiecare persoana este unica, reactioneaza diferit la diversi stimuli, dezvolta o patologie proprie si dispune de mecanisme proprii de refacere a sistemelor lezate.

Cautam astfel sa intelegem intai cauza pentru a putea oferi solutia indicata pentru sanatatea ta.

Vizita in cabinetul nostru va fi o experienta unica de autocunoastre si de intelegere a deplinatatii fiintei tale. Veti putea beneficia de un program de terapie destinat remedierii dezechilibrelor functionale fizice, mentale, emotionale si energetice.

“Ideea lansarii MDA Terapii mi-a venit in urma unei experiente personale pe care am trait-o luni de zile. Nu stiam ce si cum sa tratez mai intai, nimic nu mai functiona cum trebuie in corpul meu, erau prea multe simptome: dureri in capul pieptului, insomnii, nod in gat, atacuri de panica, tensiune mare, palpitatii, probleme endocrinologice, uro-genitale, dermatologice, toate aceste manifestari fizice culminand cu cele psihice – depresia. Am identificat ca era vorba despre un dezechilibru la nivel energetic si mai mult decat atat nevoia de schimbare, de intoarcere la sine.

Am incercat diverse tratamente alopate, insa vindecarea mea a venit in cele din urma  dupa ce am apelat la medicina holistica si prin  credinta.

In urma experientei personale prin care am trecut a inceput drumul meu catre autocunoastre si dezvoltare spirituala , ceea ce a condus ulterior la formarea mea ca Terapeut

Holistic”

Nicoleta Trasca,

Bioterapeut/Terapeut Theta Healing & Holistic

Moto:

,,Exista mai multe boli, dar o singura sanatate. In aceeasi ordine de idei, se pare ca exista o singura forta fundamentala pentru a le vindeca, dar mai multe metode prin care poate fi activata.” Robert Becker

Totul trebuie plecat de la vindecarea sufletului. Nu se poate simti bine bucata fara ca intregul sa fie bine.  Abordarea holistica a unei probleme fie ea fizica, mentala sau emotionala este ceea ce MDA Terapii ofera.